Bpr retail B.V.

Bouwers van retailsucces
Denken én Doen

The Body Shop in V&D

Nieuws

Nieuws

Nieuws

ma, 2013-06-17 10:59

The Body Shop in V&D


Zaterdag (20 Juni) opent de eerste shop-in-shop van The Body Shop in V&D Groningen. Na deze opening volgen ook shop-in-shops in V&D Breda (22 juni) en V&D Rotterdam Beursplein (6 juli).


De shops in V&D zijn ongeveer 35m2 groot met eigen medewerkers van The Body Shop. Het assortiment bestaat uit bodycareproducten, als bodybutters en bodyscubs, douchegels, handcrèmes, gezichtsverzorging, make-up en geuren. The Body Shop biedt 100% vegatarische producten geïnspireerd door de natuur en met aandacht voor het milieu.


Beide partijen hebben bij succes de intentie meer shop-in-shops van The Body Shop in V&D te openen. Samen met Rituals, ICI PARIS XL en Sabon heeft V&D met de nieuwe samenwerking een volledig assortiment aan verzorgingsproducten in huis.